Uzina AUTOMECANICA Moreni

Uzina AUTOMECANICA Moreni

“Putere și tradiție”

Scurtă Prezentare

Uzina Automecanica Moreni este o societate cu producție și servicii diversificate în mai multe domenii de activitate, civile si militare, având ca principal obiect de activitate fabricarea de transportoare blindate pe roți, tehnica militară, construcții mecano-sudate, reparații, precum și satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clienților ei prin produse și servicii de înaltă calitate.


PRODUSE AUTOMECANICA

Produse militare

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 1

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 1

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 2

Transportor Amfibiu Blindat
Saur 2

Autospecială de intervenţie
AM 7.0 M

Autospecială de intervenţie
AM 7.0 M


PRODUSE SPECIALE

Turela
RCWS-RO

Module Șenilate

Freză pentru Zăpadă

PRODUSE CIVILE

Constructii sudate

Construcții metalice, Stâlpi gondolă, stâlpi gsm, stâlpi înaltătensiune,

Piese si ansamble pentru industria de automobile
Pivoți, Cardane punți motoare, Diferențiale autoblocabile, Punți motoare rigide, Șasiuri si componente de caroserie, Roți dințate si pinioane conducătoare, Armătura pentru tampoane de cauciuc si bucși, Cămăși de cilindru, Componente de suspensie(basculă inferioară și superioară, Rezervoare de combustibil, Dispozitive pentru industria auto.

DESPRE NOI

UZINA AUTOMECANICA MORENI

Pe parcursul celor 55 de ani, a realizat peste 15 000 de produse , majoritatea destinate exportului in spațiul ex-Sovietic, fosta Republică Democrată Germania, Algeria, Bangladesh.
Produsele fabricate la UAM au participat la multe misiuni de securitate și stabilitate, de menținere a păcii și a ordinii publice în diferite țări precum : Iugoslavia, Irak, Afganistan. Urmând tendința generală a reconversiei industriei militare, uzina de la Moreni a trecut și la fabricarea de produse civile și de asemenea la practicarea și dezvoltarea unei game largi de servicii. Proiectarea asistată de calculator și noile tehnologii folosite la Moreni (tăierea tablelor de blindaj cu instalație LASER, instalație de călire în mediu controlat, instalație de sudură MIG-MAG-WIG) asigură materializarea proiectelor în produse de înaltă calitate. Pentru a realiza toate acestea, fabrica a dezvoltat un sistem de control bazat pe standardul SR EN ISO 9001 – 95, UAM fiind acreditată de Organismul Militar de Certificare, Acreditare si Supraveghere încă din 1997.

ro_RORomanian