Contact

+40 0245 666 830

Despre noi

A fost infiintata in toamna anului 1968, sub numele de IAM , avand ca principal obiect de activitate, fabricarea de autovehicule blindate pe roti

Pe parcursul celor 40 de ani, a realizat peste 15 000 de produse , majoritatea destinate exportului în spaţiul ex-Sovietic, fosta Republica Democrată Germană, Algeria, Bangladesh.

Produsele fabricate la UAM au participat la multe misiuni de securitate si stabilitate de, mentinere a pacii si a ordinii publice in diferite tarii precum : Iugoslavia,Irak, Afganistan Urmand tendinta generala a reconversiei industriei militare, uzina de la Moreni a trecut si la fabricarea de produse civile si de asemenea la practicarea si dezvoltarea unei game largi de servicii. Proiectarea asistata de calculator si noile tehnologii folosite la Moreni (taierea tablelor de blindaj cu instalatie LASER, instalatie de calire in mediu controlat, instalatie de sudura MIG-MAG-WIG) asigura materializarea proiectelor in produse de inalta calitate. Pentru a realiza toate acestea, fabrica a dezvoltat un sistem de control bazat pe standardul SR EN ISO 9001 - 95, UAM fiind acreditata de Organismul Militar de Certificare, Acreditare si Supraveghere inca din 1997.

Conducerea societatii

Manu Ioan

Director General

Dumitrache Valentin

Director Comercial

Nitoiu Gabriela

Director Economic

Consiliul de Administratie

  • GALCEAVA MARIAN - Presedinte Consiliu de Administratie

  • CONSTANTIN MIRCEA - Administrator Special

  • DINU P. VALERIU - Membru